Cinci beneficii pe care le are fasolea verde. De ce e bine să o adaugi în alimentația ta
Publicat pe 23.05.2023 la 22:58 Actualizat pe 23.05.2023 la 22:58
Fasolea verde are numeroase beneficii pentru sănătate, astfel că îți îmbunătățește imunitatea și ajută la prevenirea bolilor de inimă. Este recomandat să adaugi fasolea verde în alimentația ta deoarece te va ajuta să ai un organism sănătos. Iată tot ce trebuie să știi!
- Ce beneficii are fasolea verde
- Iată de ce trebuie să o consumi!
Fasolea este bogată în mulți nutrienți, dar și în acid folic care îmbunătățește stilul de viață. Fasolea verde combate depresia și ajută la alte probleme de sănătate mintală. Iată ce beneficii are pentru sănătate!
Ce beneficii are fasolea verde
Este dovedit științific că fasolea verde îmbunătățește starea de sănătate a pacienților care suferă de Parkinson. Fasolea este compusă din vitamine și minerale, precum vitamina K, B6, seleniu, cupru, zinc, magneziu și potasiu.
Fasole verde este recomandată pentru femeile însărcinate deoarece acidul folic previne malformațiile congenitale la nou-născuți. Magneziu din boabele de fasole au un rol important pentru sănătatea cardiovasculară, astfel că nutrientul poate scădea nivelul tensiune arterială, iar fibrele ajută la scăderea nivelului de colesterol.
De ce este bine să consumi fasole verde
Este recomandat să adăugați în alimentație fasolea verde deoarece vitaminele B ajută la un metabolism energetic și au o sursă bună de fier, care este esențial pentru organism pentru a produce globule roșii.
Fasolea verde previne osteoporoza deoarece conține mangan care crește masa osoasă și ajută la reducerea deficiențe de calciu. Includerea manganului în dietă poate preveni, de asemenea, artrita.
Citește și: Mâncare de fasole verde cu carne. O rețetă delicioasă pentru toată familia