ÎNTREBAREA ZILEI: Ce înseamnă atunci când verşi cafeaua? Ar trebui să te temi de o astfel de întâmplare

Ai grijă atunci când verşi cafeaua pe jos, vei avea parte de evenimente neplăcute © pixabay.com

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat şi ţie să verşi cafeaua atunci când eşti puţin adormit la primele ore ale dimineţii, dar niciodată nu te-ai gândit ce poate însemna asta. Ar fi bine să ştii că acest lucru poate anunţa evenimente neplăcute.

Atunci când verşi cafeaua, primul gând al tău este să cureţi repede cu un mop sau o lavetă, însă altceva este cu mult mai important. Un astfel de incident poate avea urmări negative dacă eşti o persoană superstiţioasă.

Iată ce înseamnă atunci când verşi cafeaua:

1) Dacă verşi cafeaua în timp ce sorbi din ea, înseamnă că eşti un norocos. Ar trebui să ştii că iubitul tău se gândeşte din ce în ce ma des la tine.

2) Atunci când eşti servită cu o cafea, iar în farfuriuţa de sub ceaşcă îţi cad câţiva stropi, înseamnă că te vei bucura de un câştig financiar. Vei avea parte de o mărire de salariu, sau chiar vei intra în posesia unei moşteniri importante, potrivit divahair.ro.

Citeşte şi: Uimitor! A băut o ceaşcă de cafea seara, apoi a mers la culcare! Nu s-a aşteptat la ceea ce a urmat

3) Dacă îţi alunecă mâna pe ceaşcă şi ai scăpat-o pe jos, va trebui să fii extrem de atent în viitorul apropiat, pentru că ghinionul te va urmări. Ar fi indicat să nu îţi faci planuri pentru o călătorie şi nici să nu te grăbeşti să iei decizii, pentru că vei da greş.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro