ÎNTREBAREA ZILEI: Tu ştii ce să faci ca să nu răceşti? Bea asta şi uită de toate problemele sezonului rece!
Publicat pe 10.11.2018 la 19:50 Actualizat pe 10.11.2018 la 20:18
Sezonul rece se apropie cu paşi mici, dar siguri! La fel se întâmplă şi în cazul răcelilor. Există însă, o modalitate prin care răceala stă departe de tine. O combinaţie de câteva alimente, care se face rapid, calea spre sănătate şi spre o perioadă liniştită şi plină de zâmbete!
Sezonul rece se apropie cu paşi mici, dar siguri! La fel se întâmplă şi în cazul răcelilor. Există însă, o modalitate prin care răceala stă departe de tine. O combinaţie de câteva alimente, care se face rapid, calea spre sănătate şi spre o perioadă liniştită şi plină de zâmbete!
Remediul este pe bază de ghimbir şi miere, calmează gâtul şi nu are gustul medicamentelor! Iată cum se face! Toarnă miere în compartimentul de sus al unei oale cu fund dublu şi apă în compartimentul de jos. Curăţă şi feliază ghimbirul subţire şi adaugă-l peste miere. Adu apa la punctul de fierbere şi verifică temperatura mierii cu ajutorul unui termometru alimentar.
Temperatura trebuie să fie la 185 de grade şi trebuie menţinută timp de 10 minute. După, alte zece minute sunt necesare pentru a se răci. Apoi, toarnă lichidul în recipiente şi poţi păstra totul în cămară. Este recomandat să consumi 3 linguri pe zi din acest remediu, pentru creşterea imunităţii, recomandă antena3.ro.