Mănânci banane cu coajă neagră? N-o să-ţi vină să crezi ce se întâmplă în organismul tău

Ce se întâmplă dacă mănânci bananele cu coajă neagră © Foto simbol Pixabay

Sunt două feluri de oameni. Unii care evită să cumpere bananele cu coaja neagră, iar ceilalţi sunt de-a dreptul încântaţi de gustul lor şi le pun în coş, de fiecare dată. Care este însă, părerea specialiştilor, despre bananele cu coaja neagră?

Se pare că, bananele foarte coapte, cu pete sau chiar cu coaja neagră, conţin substanţe benefice pentru sănătate, acestea găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate. Este vorba de TNF (Tumour Necrosis Factor), o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide, scrie frunza-verde.ro. Această substanţă, TNF, este folosită pentru a trata pacienţii diagnosticaţi cu cancer. 

De asemenea, o singură banană energizează instant, dar și pe termen lung. Studiile au demonstrat că două banane oferă suficientă energie pentru un antrenament intens de 90 de minute

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro