Mănânci banane cu coajă neagră? N-o să-ţi vină să crezi ce se întâmplă în organismul tău
Publicat pe 16.01.2019 la 14:20 Actualizat pe 16.01.2019 la 14:21
Sunt două feluri de oameni. Unii care evită să cumpere bananele cu coaja neagră, iar ceilalţi sunt de-a dreptul încântaţi de gustul lor şi le pun în coş, de fiecare dată. Care este însă, părerea specialiştilor, despre bananele cu coaja neagră?
Sunt două feluri de oameni. Unii care evită să cumpere bananele cu coaja neagră, iar ceilalţi sunt de-a dreptul încântaţi de gustul lor şi le pun în coş, de fiecare dată. Care este însă, părerea specialiştilor, despre bananele cu coaja neagră?
Se pare că, bananele foarte coapte, cu pete sau chiar cu coaja neagră, conţin substanţe benefice pentru sănătate, acestea găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate. Este vorba de TNF (Tumour Necrosis Factor), o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide, scrie frunza-verde.ro. Această substanţă, TNF, este folosită pentru a trata pacienţii diagnosticaţi cu cancer.
De asemenea, o singură banană energizează instant, dar și pe termen lung. Studiile au demonstrat că două banane oferă suficientă energie pentru un antrenament intens de 90 de minute