Pozițiile amoroase pe care femeile le adoră, dar le e rușine să recunoască! Tu le-ai practicat vrodată?

Pozițiile amoroase pe care femeile le adoră, dar le e rușine să recunoască! Tu le-ai practicat vrodată? © arhivă

Cu siguranță bărbații ar trebui să știe aceste informații! Femeile nu vorbesc niciodată despre pozițiile sexuale pe care le adoră. De cele mai multe ori ele așteaptă ca bărbatul să preia inițiativa, chiar dacă prin cap le trec o mulțime de nebunii.

Există câteva poziții sexuale pe care femeile le iubesc, de-a binelea! Chiar dacă uneori se rușinează să recunoască, acestea se dau în vânt după poziții amoroase care le fac să experimenteze cele mai intense trăiri și plăceri. Iată care sunt pozițiile sexuale pe care femeile le iubesc, dar le e rușine să recunoască!

Dans în poală. El stă pe pat sprijinit cu picioarele puţin desfăcute. Tu te aşezi în poala lui ca şi cum te-ai aşeza pe scaun, cu picioarele lipite. Puteţi impune ritmul amândoi dacă el te ţine de şolduri.

Văcărița inversată. Este vorba de poziția în care femeia este deasupra, însă dat fiind fapul că priveliștea îi înnebunește pe bărbați, penetrarea este mai dificilă și mai riscantă, fiind o poziție inconfortabilă uneori pentru femei.

Bărbații consideră că penetrarea sau stimularea clitoridiană cu ajutorul degetelor le înnebunește pe femei. Din păcate aceasta poate deveni extrem de neplăcută atunci când se apasă prea tare degetele pe clitoris. Tocmai din această cauza femeile iubesc preludiul, reprezintă cel mai important pas pentru ele.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro