Rețetă de paste cu maioneză și murături. Un preparat pe care trebuie neapărat să-l încerci
Publicat pe 21.08.2023 la 15:16 Actualizat pe 21.08.2023 la 15:28
Probabil te-ai săturat și tu de clasicele rețete cu paste, motiv pentru care noi ne-am gândit să-ți prezentăm o nouă rețetă. Îți vom explica cum să prepari pastele cu maioneza și murături. Știm că sună ciudat, însă te asigurăm că sunt delicioase și vei vrea să le prepari tot mai des. Este o mâncare pe care trebuie să o încerci neapărat. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
- Rețetă de paste cu maioneză și murături
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de paste cu maioneză și murături poate părea ciudată sau neinteresantă, însă este cu adevărat delicioasă și va reuși să-ți încânte papilele gustative. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea, iar modul de preparare este unul simplu. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de acest preparat gustos!
Rețetă de paste cu maioneză și murături
Tu ai încercat vreodată pastele cu maioneză și murături? Dacă nu, atunci ar fi momentul potrivit să o faci. Este preparatul care va fi cu siguranță pe gustul tău și va reuși să-ți încânte papilele gustative. Cum se prepară.
Ingrediente:
-paste de orice fel, de preferabil spirale
-șuncă
-castraveți murați în oțet
-maioneză
-sare
-piper
-opțional: cașcaval
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare după cum scrie pe instrucțiunile ambalajului. Se scot pastele din apa fierbinte și se clătesc foarte bine cu apă rece.
Castraveții și gogoșarii murați în oțet se toacă cubulețe mici. Șunca se taie și ea tot în acest fel, apoi se prepară maioneza. Se pun gălbenușurile de ou într-un bol și se adaugă o linguriță de muștar. Se amestecă foarte bine, apoi se pune încetul cu încetul ulei și se amestecă în aceeași direcție.
Toate ingredientele se adaugă peste pastele reci, iar ultima dată se pune maioneza, pentru a nu se brânzi. Se adaugă sare și piper, apoi sunt gata de servit. Opțional se poate adăuga și cașcaval tăiat bucățele. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de sos de roșii cu mere! Un preparat ușor, rapid de făcut, care întrece orice ketchup din comerț