Când se pune sucul de roșii sau bulionul în mâncarea de cartofi. Greșeala pe care o fac multe gospodine
Publicat pe 22.10.2022 la 16:18 Actualizat pe 22.10.2022 la 16:19
Îți dorești să gătești pentru tine și cei dragi cea mai delicioasă mâncare de cartofi, dar nu știi cum trebuie să procedezi? Ei bine, secretul constă în momentul în care trebuie să adaugi sucul de roșii sau bulionul. Multe gospodine fac acestă greșeală.
- Când e bine să pui sucul de roșii sau bulionul în mâncarea de cartofi
- De ce ingrediente avem nevoie
Cu siguranță că orice gopodină vrea să pregătească pentru familia ei cele mai bune preparate. Nu orice femeie știe să gătească o mâncare de cartofi delicioasă. Iată de ce nu ți-a ieșit până acum așa cum te așteptai. Când se pune sucul de roșii sau bulionul, de fapt. Tu știai?
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de un preparat de-a dreptul gustos alături de persoanele dragi din viața ta.
Când trebuie să pui sucul de roșii sau bulionul în mâncarea de cartofi
Deși multe gospodine nu știau, sucul de roșii sau bulionul se adaugă în mâncarea de cartofi după ce legumele sunt aproape gătite. De acum știi cum trebuie să procedezi și te vei bucura de un preparat delicios.
Ingrediente
- 5 cartofi
- mărar
- un ardei gras
- un morcov
- două linguri de pastă de roșii sau bulion
- 3 linguri de ulei
- sare
- piper
- 1/2 linguriță de cimbru uscat
Modul de preparare
Pentru început, spălăm și curățăm cu atenție toate legumele. Tocăm mărunt morcovul, ardeiul și ceapa. Punem într-o cratiță uleiul la încins și punem ceapa la călit pentru aproximativ trei minute. Adăugăm peste morcovul și ardeiul, după care mai lăsăm la călit în jur de trei minute, pentru ca acestea să aibă o textură mai moale.
După ce s-au călit legumele, punem peste ele o cană de apă și le lăsăm la fiert pentru cel puțin 10 minute. După ce s-au gătit puțin, adăugăm peste cartofii tocați. Trebuie să fii atentă ca apa să acopere cartofii, dar totodată să ai grijă să nu pui prea multă.
Se lasă la fiert până când cartofii sunt aprope gătiți, după care adăugăm bullionul, sarea și cimbrul. Oprim focul și punem peste mărarul tocat, iar apoi mâncarea este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Când se pune borșul în ciorba de perișoare. Multe gospodine greșesc