Cea mai bună rețetă pentru sarmale de sărbători! Cătălin Scărlătescu îți spune ingredientele
Publicat pe 13.12.2020 la 18:16 Actualizat pe 13.12.2020 la 18:16
Încă puțin și vin sărbătorile, iar masa de Crăciun trebuie să fie plină cu bunătăți, dar mai ales, cu sarmale! Cea mai bună rețetă pentru sarmale de sărbători! Cătălin Scărlătescu îți spune ingredientele! Toate gospodinele trebuie să o învețe!
- Cea mai bună rețetă pentru sarmale de sărbători!
- Cătălin Scărlătescu îți spune ingredientele!
- Toate gospodinele trebuie să o învețe!
Cine a zis că nu există sărbători de iarnă fără sarmale, ei bine, mare dreptate a avut! Fie că vorbim despre Crăciun, fie că vorbim despre Revelion, în toate casele românilor sarmalele sunt nelipsite de pe masă. Acum, în ajun de sărbători, Cătălin Scărlătescu vine cu cea mai bună rețetă pentru sarmale! Toate gospodinele trebuie să o învețe!
Cea mai bună rețetă pentru sarmale de sărbători! Cătălin Scărlătescu îți spune ingredientele
- 4 kg de carne
- tocata de porc
- 500 g orez
- 2 kg ceapa
- 40 g piper
- 45 g sare
- o bucată de afumătură
- bulion
- frunze de varză
- murată cimbru
- foi de dafin
Cât despre modul de preparare, simplu ca ”bună ziua”. Începem prin a toca ceapa mărunt. Apoi o punem într-o tigaie la călit până când va prinde o culoare aurie și o lăsăm la răcit.
Trucul lui Cătălin Scărlătescu peste cele mai gustoase sarmale
Iar asta nu este tot! Celebrul chef recunoaște că are un truc secret atunci când vorba de pus sarmalale în oale. Scărlătescu pune în oala de sarmale o bucată generoasă de afumătura, pentru ca sarmalalele să prindă un aromă aparte.
Citeșe și: Cel mai bun cozonac de Sărbători! Rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu