Ingredientele secrete pentru cea mai delicioasă salată orientală. Rețeta perfectă
Publicat pe 22.11.2022 la 17:43 Actualizat pe 22.11.2022 la 17:43
Multe gospodine folosesc vechile rețete pentru unele preparate, însă există câteva reguli stricte atunci când vine vorba de salata orientală, iar din acest motiv sunt șanse să nu îți iasă bună. Ce ingrediente secrete trebuie să adaugi pentru a te bucura de cel mai delicios preparat. Puterea gustului stă în ele. Ce trebuie să faci, pas cu pas.
- Ce ingrediente secrete trebuie să adaugi la salata orientală
- Tot ce trebuie să știi
Foarte mulți români îndrăgesc salata orientală, însă puțini știu cum se prepara aceasta într-un mod corect. Pentru a te bucura de un gust mai bun, este necesar să adaugi câteva ingrediente secrete. Noi îți prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă pentru acest preparat.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos, iar apoi nu îți mai rămâne decât să te bucuri de un preparat de-a dreptul delicios. Cu siguranță că vei primi multe laude din partea pofticioșilor.
Acest preparat este preferat, totodată, de români pentru că se poate face repede. Cu ajutorul acestei rețete nu vei pierde prea mult timp în bucătărie.
Ingredientele secrete pentru salata orientală
Probabil că unele gospodine nici nu se gândeau, însă ingredientele secrete pentru cea mai delicioasă salată orientală sunt mărarul, ceapa roșie și salta verde. Un aspect important de reținut este faptul că măslinele se lasă normale. Nu trebuie să le scoatem sâmburii înainte de a le pune în mâncare.
Ingrediente
- o legătura mărar
- oţet de fructe
- sare
- piper
- trei linguri ulei
- un kg cartofi
- două cepe roşii
- o salată verde
- 50 g măsline negre
Modul de preparare
Pentru început, fierbem bine cartofii, dar trebuie să fim atenți să nu se crape. Putem testa dacă sunt gata cu ajutorul unei furculițe. Îi curățăm și îi tăiem în felii subțiri. Pentru urmărtorul pas, trăiem ceapa în felii subțiri.
Tăiem salata verde și tocăm mărarul mărunt. Le punem pe toate într-un bol, alături de măslinele cu sâmburi cu tot. Le amestecăm bine cu piper, sare și oțet, iar după aceea punem și uleiul.
Citește și: Ingredientul secret pentru cel mai bun chec. Așa va fi mai pufos și aromat