Prăjitura Roza. O rețetă simplă și delicioasă pentru întreaga familie
Publicat pe 13.02.2022 la 12:33 Actualizat pe 13.02.2022 la 12:33
Cu toții vrem să-i surprindem pe oamenii dragi cu un desert delicios. Dacă îți dorești să gătești ceva dulce, dar nu mai ai nicio idee, noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă și ieftină rețetă pentru prăjitura Roza.
- Cum se pregătește prăjitura Roza
- Desertul este gata în 40 de minute
Dacă vrei să-i surprinzi pe oamenii dragi din viața ta cu un desert delicios, dar și ușor de preparat, noi îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru prăjitura Roza care îți va aduce laude din partea tututor.
Rețetă pentru prăjitura Roza
Ingrediente
- 300 g. făină
- o esență de vanilie
- patru linguri de dulceață
- 250 ml. ulei
- 150 g. zahăr
- 250 ml. de suc de roșii
- 15 g. praf de copt
Modul de preparare
Pentru început, într-un bol punem zahărul, sucul de roșii și uleiul, iar apoi amestecăm bine compoziția. Adăugăm praful de copt și făina și amestecăm până nu mai rămân deloc cocoloașe.
Punem esența de vanilie, iar într-o tavă, peste o hârtie de copt, turnăm jumătate din aluat. Peste blat punem dulceața, de care doriți, iar deasupra turnăm iar aluat și îl întintem bine.
Băgăm prăjitura la cuptor timp de 40 de minute și când este gata o lăsăm să se răcească. Pe deasupra putem pune zahăr pudră, iar după aceea este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă prăjitura bețivana. Un desert simplu și rapid