Rețetă de bulete din cașcaval și telemea. Ai nevoie de mai puțin de 40 de lei pentru a o prepara
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 25.11.2023 la 08:58
Actualizat pe 25.11.2023 la 08:58
O buletă bună din cașcaval și telemea înseamnă amestecarea diferitelor arome și texturi pentru a crea experiența de aromă supremă. Dacă vrei să prepari această rețetă, vezi în rândurile de mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie și care este modul de preparare.
- Ai nevoie de mai puțin de 40 de lei pentru a face această rețetă
- Cum prepari cele mai bune bulete din cașcaval și telemea
Aceste bulete din cașcaval și telemea sunt o explozie în gură! Combinația irezistibilă dintre un exterior crocant și centrul lipicios de cașcaval și telemea le face favoritele mulțimii. Și cea mai bună parte - sunt ușor de preparat și ai nevoie de mai puțin de 40 de lei pentru a le găti.
Rețetă de bulete din cașcaval și telemea
Ingrediente:
- 200 gr cașcaval
- 100 gr telemea de vacă
- 5-6 linguri făină
- 2 ouă
- 1 linguriță praf de copt
Mod de preparare:
- pune cașcavalul și telemeaua, ambele rase, într-un bol, și adaugă peste el ouăle.
- pune apoi făina, praful de copt, și amestecă până când vei obține o compoziție omogenă.
- formează apoi cu mâna biluțe.
- pune-le la prăjit, în tigaie, în ulei încins, la foc mic, până când se rumenesc, arată Ella Cooking, pe Facebook.
Poftă bună!
Congelarea bilelor de brânză
Pentru a congela bilele de brânză, așează bilele de brânză nefierte într-un singur strat pe o tavă de copt tapetată cu folie și apoi lasă-le la congelator timp de 2-3 ore până când biluțele de brânză sunt înghețate.
Scoate-le apoi și pune-le într-un recipient ermetic sau într-o pungă de congelare și apoi în congelator. Prăjește-le direct din congelator și adaugă un minut sau două în plus în timp ce sunt pe foc.