Rețetă de cheesecake fără blat. Un desert delicios pentru vară
Publicat pe 21.07.2023 la 08:38 Actualizat pe 21.07.2023 la 08:38
Probabil te-ai săturat de clasicul cheesecake și îți dorești ceva nou, însă nu ai idee ce. Ei bine, nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă pentru cheesecake-ul fără blat. Este un desert perfect pentru zilele toride de vară, deoarece se poate mânca alături de înghețată. Consumă acest desert împreună cu cei mai dragi oameni ție. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare pentru această rețetă!
- Rețetă de cheesecake fără blat
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețetă de cheesecake fără blat este extrem de simplu de pregătit și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru ea. Este desertul pe care să-l consumi alături de cei dragi, mai ales că vine weekend-ul și cel mai probabil nu ai idee ce să le gătești micuților tăi. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de un gust care îți va încânta papilele gustative!
Rețetă de cheesecake fără blat
Rețeta de mai jos este extrem de delicioasă, ușor de pregătit și cu puține ingrediente. Trebuie neapărat să o încerci măcar o dată și asta pentru că vei rămâne uimit de gustul ei.
Ingrediente:
-4 ouă
-170 gr de zahăr
-500 gr de cremă de brânză
-20 gr de făină
-200 gr de smântână
Mod de preparare:
Crema de brânză se mixează foarte bine cu zahărul, până în momentul în care zahărul se dizolvă, iar compoziția este fină. Se adaugă ouăle pe rând, după care se pun smântâna și mai apoi făina, încetul cu încetul. Se amestecă foarte bine, iar compoziția este gata.
Pe o tavă înaltă și rotundă se așează hârtie de copt, iar compoziția creată se pune ușor în tavă. Tava se lovește ușor de masă, asta deoarece nu vă veți dori ca desertul să aibă bule de aer. Se dă tava la cuptor pentru aproximativ o oră, la temperatura de 150-180 de grade Celsius. Se scoate din cuptor în momentul în care prăjitura este rumenită la exterior. O puteți servi alături de înghețată, deoarece este delicioasă. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de cremșnit la pahar. Desertul pe care să-l mănânci alături de înghețată