Rețetă de cremșnit la pahar. Desertul pe care să-l mănânci alături de înghețată
Publicat pe 20.07.2023 la 21:23 Actualizat pe 20.07.2023 la 21:23
Este vară și nu ai idee ce să mai gătești pentru a te răcori? Ei bine, nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă și delicioasă rețetă pentru cremșnitul la pahar. Este un desert pe care îl poți servi cu înghețată, mai ales dacă îți dorești să te răcorești. Acest preparat va fi atât pe placul adulților, cât și pe placul copiilor. Trebuie să-l încerci măcar o dată, deoarece va reuși cu siguranță să-ți încânte papilele gustative. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
- Rețetă de cremșnit la pahar
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de cremșnit la pahar este extrem de simplu de pregătit și ai nevoie de foarte puține ingrediente pentru ea. Acest desert este perfect pentru orice sezon, dar mai ales pentru vară, deoarece îl poți consuma alături de înghețată. Este cel mai probabil ca această rețetă simplă și delicioasă să-ți aducă aminte de copilărie. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de preparatul care îți va încânta papilele gustative!
Rețetă de cremșnit la pahar
Rețeta de mai jos este extrem de delicioasă, ușor de pregătit și cu puține ingrediente. Trebie neapărat să o încerci măcar o dată și asta pentru că vei rămâne uimit de gustul ei.
Ingrediente:
-un plic de praf de cremșnit
-lapte
-o linguriță de extract de vanilie
-foi de cremșnit
-dulceață
-căpșuni
-afine
Mod de preparare:
Într-un bol se amestecă cremșnitul cu lapte și extractul de vanilie. Pentru a amesteca aceste ingrediente aveți nevoie fie de un mixer, fie de un tel. Foile de cremșnit se strivesc cu ajutorul unei linguri sau în mâini.
Într-un pahar mai mare se pun foile de cremșnit fărămițate, iar peste ele se adaugă puțină cremă, dulceață, un strat de foi de cremșnit și tot așa până sus. La final se adaugă câteva căpșuni și câteva afine. Cremșnitul la pahar este gata de servit. Cnsumați acest desert alături de înghețată. Poftă bună!
Citește și: Ce să faci ca icrele să reziste un timp îndelungat, la frigider. Secretul bucătarilor renumiți