Rețeta de chifteluțe din piept de pui a Andreei Bănică! Artista și-a impresionat fanii cu preparatul culinar
Publicat pe 04.03.2022 la 20:03 Actualizat pe 04.03.2022 la 20:03
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bănică este o artistă desăvârșită, cât și o gospodină devotată. Recent, cântăreața și-a încântat fanii cu o nouă rețetă chiar din bucătăria ei, mai exact a pregătit chifteluțe de pui, ca la mama acasă. Iată cum se prepară pas cu pas!
- Andreea Bănică, gospodină desăvârșită
- Ce a gătit artista astăzi
Rețeta de chifteluțe din piept de pui a Andreei Bănică! Artista și-a impresionat fanii cu preparatul culinar
Astăzi, Andreea Bănică și-a luat prin surprindere fanii de care se bucură în mediul online. Obișnuiți ca zilnic artista lor favorită să împărtășească ceea ce gătește cu ei, aceasta a făcut o mică pauză, însă azi a revenit cu un nou preparat culinar.
Ce-i drept, rezultatul final a arătat extrem de bine, motiv pentru care cei care o urmăresc nu au putut să nu-i ceară rețetea de chifteluțe cu pui pentru a o prepara la ei acasă și a-și răsfăța papilele gustative cu familia și cei dragi.
Cum se prepară chifteluțele cu piept de pui din rețeta artistei
Ei bine, Andreea Bănică nu a ezitat și le-a explicat fanilor rețeta sa de chifteluțe de pui pas cu pas, totodată și cu lista de ingrediente. Vezi cum se prepară chifteluțele de pui!
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui
- 3-4 ouă
- 3 linguri de făină
- 3 linguri maioneză
- cașcaval
- 200 gr brânzeturi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Într-adevăr lista ingredientelor este total diferită față de rețetele clasice de chfifteluțe de pui, însă gustul este cu adevărat divin. Nu, nu petrecei mult timp în bucătărie, ci din contră, extrem de puțin.
Tot ceea ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele într-un vas încăpător, iar apoi să le amesteci până când se omogenizează, iar apoi să faci forme de chifteluțe.
Între timp, se pune o tigaie cu ulei la încins, iar apoi, după ce ai format chifteluțele, se pun la prăjit, până când sunt coapte. Se scot din tigaie și se pun pe o farfurie pe care anterior a fost pus un șervețel care să absorbă grăsimea.
CITEȘTE ȘI: Rețetă de chiftele de post cu ciuperci și legume. Un preparat gustos și rapid