Rețetă de chifteluțe la cuptor. Un preparat rapid și sănătos
Publicat pe 11.02.2022 la 23:42 Actualizat pe 11.02.2022 la 23:42
Dacă îți este poftă de un preparat delicios pe care să îl servești împreună cu cei dragi, rețeta de chifteluțe la cuptor este alegerea perfectă! Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acestea.
- Rețetă de chifteluțe la cuptor
- Un preparat rapid și sănătos
Dacă îți este poftă de un preparat delicios pe care să îl servești împreună cu cei dragi, rețeta de chifteluțe la cuptor este alegerea perfectă! O rețetă simplă pe care o poți face oricând. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acestea.
Ingrediente
1 kg carne tocată de porc
100 g pesmet
3 ouă medii
3-4 căței de usturoi
1 legătură de pătrunjel
Sare și piper după gust
Mod de preparare
Se preîncălzește cuptorul la 210 de grade. Se curăță usturoiul și se toacă foarte mărunt.
Se pune carnea tocată într-un vas, iar peste care se pun restul ingredintelor. Se amestecă bine până la omogenizare. Se iau 20-25 de chifteluțe și se fac bile. Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se introduc la cuptor pentru 18-20 de minute.
După ce ați parcurs acești pași simplu, chifteluțele sunt gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de chiftele cu legume. Simple și gustoase pentru toată familia