Rețetă de chili con carne. Un preparat mexican picant
Publicat pe 27.03.2022 la 20:19 Actualizat pe 27.03.2022 la 20:19
Nu ai mai servit de mult timp un preparat picant? Ei bine, noi venim cu o idee genială și îți prezentăm rețeta de chili con carne. Suntem siguri că te vei îndrăgosti pe loc de această mâncare mexicană. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și cum se prepară!
- Rețetă de chili con carne
- Un preparat mexican picant
Vrei să încerci ceva special şi foarte picant? Îți prezentăm reţeta mexicană de chili con carne, un preparat picant, gustos și care cu siguranță îți va atrage atenția. Se prepară foarte repede și nu necesită foarte multe ingrediente.
Ingrediente:
-1 ceapă mare
-3-4 căţei de usturoi
-300 g fasole roşie boabe, la conservă
-2 ardei iuţi
-300 g pastă de tomate
-ulei
-coriandru măcinat
-chimen măcinat
-sare şi piper
-nachos pentru servit
-400 g pulpă de porc
-400 g carne de vită
Mod de preparare:
Se taie carnea cubuleţe. Ceapa, ardeiul gras si ardeiul iute se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza.
Se pune ulei într-o cratiţă si se dau la calit legumele tocate. Dupa ce s-au înmuiat, se pune carnea.
Se lasa 10 minute, apoi se adauga pasta de rosii si condimentele. Se mai lasa 30 minute la fiert, pâna se îngroasa sosul.
La sfârsit, se pune fasolea, care este deja fiarta. Opţional, se poate adauga si puţin sos salsa picant. Se serveste cu nachos.
Citește și: Rețetă de ghiveci de legume sicilian. O mâncare delicioasă de post