Rețetă de ciorbă rece cu ridichi. Un preparat delicios pentru vară
Publicat pe 07.06.2022 la 15:49 Actualizat pe 07.06.2022 la 15:49
A început sezonul ridichiilor, iar toată lumea caută rețete delicioase cu aceste legume. Ei bine, noi venim cu soluția și îți prezentăm rețeta de ciorbă rece cu ridichi. Este un preparat delicios pentru vară, dar și un preparat care trebuie consumat doar de adulți, deoarece conține bere.
- Ciorbă rece cu ridichi
- Ce ingrediente îți trebuie pentru această rețetă
- Care este modul de preparare
Ridichile sunt legumele sezonului cald și sunt cele mai căutate în această perioadă. Sunt extrem de bogate în vitamine, iar ciorba făcută cu ridichi conține foarte multe legume de vară și este extrem de sănătoasă. Trebuie să încerci măcar o dată să pregătești această mâncare cu ridichi, bere, cartofi și multe alte ingrediente.
Rețeta de ciorbă rece cu ridichi este un preparat delicios pentru zilele călduroase de vară. Această mâncare se servește cu foarte mult mărar și piper, însă dacă nu vă place, se poate servi și simplă. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și modul de preparare!
Ciorbă rece de ridichi
Ingrediente:
-1,5 litri bere lăsată deschisă, fără acid
-350 gr de șuncă
-1 bucată de cartof fiert
-5 bucăți de ridichi
-4 bucăți de ouă fierte tari
-1 bucată de castravete
-1 legătură de ceapă verde
-1 lingură de muștar
-2 linguri de smântâna
-sucul unei jumătăţi de lamâie
-1 legătură de m-rar
-1 praf de sare
-piper
Mod de preparare:
Se scoate din frigider ciorba de ridichi după două ore și se servește cu mult mărar și piper.
Citește și: Rețetă de ceafă marinată la grătar. Cea mai gustoasă friptură, pentru întreaga familie