Rețeta de dulceață de pere și nuci a Annei Lesko. Sfaturile vedetei pentru un preparat delicios
De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 20.10.2022 la 12:13
Actualizat pe 20.10.2022 la 12:15
Anna Lesko le-a arătat fanilor ei o nouă rețetă proprie delicioasă. Vedeta a demostrat că o dulceață perfectă de pere cu nuci se prepară foarte simplu. Pe canalul ei de YouTube a arătat pas cu pas ce trebuie să faci pentru a avea în cămară un astfel de prepart plin de aromă.
- Anna Lesko a dezvăluit rețeta ei de dulceață de pere cu nuci
- Care e secretul vedetei
Iarna se apropie cu pași repezi, iar Anna Lesko o așteaptă cu o cămară plină. Talentul ei în bucătărie nu mai e de mult un secret, dar cântăreața tot reușește să-și surprindă fanii cu rețetele ei. De data aceasta, vedeta le- arătat o nouă rețetă de dulceață de pere cu nuci, care e cât se poate de simplă, dar rezultatul nu dezamăgește.
Rețeta de dulceață de pere și nuci a Annei Lesko
Vei avea nevoie doar de patru ingrediente în cantitatea pe care tu o dorești, în funcție de câte borcane dorești să umpli cu acest preparat delicios. Procesul de preparare este foarte simplu și este detaliat mai jos, pas cu pas. Dulceața de pere cu nuci va fi perfectă când vrei ceva dulce, în sezonul rece.
Ingrediente
- pere
- lămâi
- nucă
- zahăr
Mod de preparare
Primul pas este spălarea și tăierea în cuburi mici a perelor. Peste cubulețele de pere se adugă zahărul și se lasă așa timp de cel puțin două ore, ca să lase propriul suc.
După ce și-au lăsat sucul și s-a topit zahărul, perele se pun la fiert. După ce au stat la fier cel puțin 40 de minute, se adugă și nuca. Apoi, se taie lămâia mărunt, cu tot cu coajă și se adugă peste amestecul de pere cu nucă.
Când dulceața de pere cu nuci este gata, se stinge focul și se pune amestecul fierbinte în borcanele sterilizate. Acestea vor fi lăsate cu capacul în jos și vor fi acoperite cu un prosop timp de câteva ore.
Citește și: Rețetă de gem de gutui fără zahăr. Un preparat gustos și sănătos, numai bun pentru iarnă