Rețetă de inimioare pufoase cu căpșune. Un preparat pe gustul tuturor
Publicat pe 08.03.2022 la 23:52 Actualizat pe 08.03.2022 la 23:57
Dacă îți dorești să îți surprinzi familia cu un desert delicios, rețeta de inimioare pufoase cu căpșune este un preparat pe gustul tuturor și foarte ușor de făcut. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a le prepara!
- Rețetă de inimioare pufoase cu căpșune
- Un preparat pe gustul tuturor
Rețeta de inimioare pufoase cu căpșune este un preparat pe gustul tuturor și va fi gata foarte rapid. Dacă îți dorești să petreci puțin timp în bucătărie aceste inimioare sunt cea mai bună variantă.
Ingrediente
1 aluat
1 ou bătut sau unt topit (pentru uns)
1-2 linguri de zahăr pudră
120 g frișcă bătută
1-2 linguri zahăr pudră vanilat
150 g căpșuni
50 g ciocolată neagră
Mod de preparare
Întinde aluatul și taie (cu ajutorul unei forme speciale sau cu un cuțit) 8-10 inimioare mai mari.
Înțeapă fiecare inimă cu furculița, unge cu oul bătut/untul topit și presară ușor cu zahăr. Pune-le pe o tavă și dă-le la cuptorul încins pentru 8-10 minute. Lasă-le la răcit. Taie căpșunile în bucăți nu prea mari, nu prea mici.
Adaugă zahărul vanilat epste frișcă, bate până se întărește. Topește ciocolata (ori la cuptorul cumicrounde, ori la bain marie). Formează niște sandwich-uri din 2 inimioare, frișcă și căpșuni. Decorează-le cu „șuvițe” de ciocolată topită. După ce ați parcurs acești pași, desertul este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Prăjitură cu dovleac copt și nucă. Reteță simplă pentru un desert delicios