Rețetă de piept de pui umplut cu șuncă și cașcaval, la cuptor. Un preparat care nu poate lipsi de pe masa ta Enter Mihaela
Publicat pe 18.04.2022 la 22:22 Actualizat pe 18.04.2022 la 22:22
Dacă îți dorești un preparat de-a dreptul delicios, rețeta de piept de pui umplut cu șuncă și cașcaval, la cuptor, este cea mai bună alegere și cu siguranță nu vei da greș. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a-l prepara!
- Rețetă de piept de pui umplut cu șuncă și cașcaval la cuptor
- Un preparat care nu poate lipsi de pe masa ta
Rețeta de piept de pui umplut cu șuncă și cașcaval, la cuptor, este un preparat care cu siguranță te va face să vrei săn îl servești pentru tot restul vieții. Îl poți împărți cu familia și cu cei dragi ție în fiecare moment. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a-l prepara!
Ingrediente
5 bucăți piept de pui
5 felii șuncă
200 g cașcaval
1 lingură muștar
1 lingură sos de roșii
1 lingură iaurt
sare, piper, praf de usturoi
Mod de preparare
Crestează câte un buzunar în fiecare piept de pui. Bate iaurtul cu sosul de roșii și muștarul. Asezonează cu sare, piper și usturoi pudră.
Dă pe răzătoare cașcavalul. Unge ușor interiorul buzunarului cu amestecul de sosuri, dar nu până îl termini pe tot, deoarece vei pune și deasupra). Pune câte o felie de șuncă în buzunarul fiecărui piept de pui. Presară și cașcaval înăuntru, dar nu până îl termini pe tot, deoarece vei pune și deasupra.
Pune bucățile de pui în tavă. Stropește-le cu puțin ulei și dă la cuptor. Dă la cuptorul preîncălzit la foc mediu timp de 15 minute.
Scoate tava. Unge deasupra, în mod egal, fiecare piept de pui cu restul de amestec de sosuri. Pune și restul de cașcaval deasupra și mai dă la cuptor până se rumenește cașcavalul. Presară câteva frunzulițe de pătrunjel proaspăt deasupra și servește fierbinte.
După ce ați urmat acești pași, preparatul delicios este gata și poate fi servit alături de familie și cei dragi. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de pască cu orez. Un preparat perfect pentru o masă de Paște