Rețetă de piersici la cuptor. Un desert pentru un început de săptămână
Publicat pe 21.03.2022 la 18:29 Actualizat pe 21.03.2022 la 18:30
Este luni, iar o nouă săptămână plină de surprize este gata să înceapă. Dacă îți este poftă de un desert extraordinar, dar îți dorești să petreci foarte puțin timp în bucătărie, ai venit unde trebuie. Iată care sunt puținele ingrediente de care ai nevoie pentru a prepara piersicile la cuptor.
- Rețetă de piersici la cuptor
- Un desert pentru un început de săptămână
Rețeta de piersici la cuptor este un preparat pur și simplu delicios pe care îl vei face foarte rapid. Dacă îl vei încerca să fii sigur că îți vei dori să îl recomanzi familiei și celor dragi. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a le prepara!
Ingrediente
8 piersici coapte
8 mieji de nucă
4 linguri migdale măcinate
10 linguri miere
50 g unt
zahăr pudră
Mod de preparare
Fructele se spală şi apoi se curăţă de pieliţă. Se taie pe lângă sâmbure şi se scoate cu atenţie, să nu se rupă fructul. Nucile măcinate şi migdalele se amestecă şi apoi se adaugă mierea.
Un vas de cuptor se unge cu unt şi se pun jumătăţile de piersici. Se umplu cu amestecul de fructe uscate cu miere şi se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Se servesc presărate cu zahăr, uşor răcite. După ce ați parcurs acești pași desertul este gata și poate fi servit.
Citește și: Prăjitura ”Ziua și Noaptea”. Rețetă de post, pentru toți membrii familiei