Rețetă de plăcinte de cartofi cu brânză la tigaie. Un preparat delicios și ușor de pregătit
Publicat pe 09.06.2023 la 13:56 Actualizat pe 09.06.2023 la 13:56
Dacă vrei să-ți încânți papilele gustative în acest weekend, dar nu ai idee cu ce preparat, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm o rețetă delicioasă de plăcinte de cartofi cu brânză la tigaie. Este un preparat delicios și ușor de pregătit. Cu siguranță vei reuși să-i impresionezi pe cei dragi cu această rețetă delicioasă. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
- Rețetă de plăcinte de cartofi cu brânză la tigaie
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de plăcinte de cartofi cu brânză la tigaie este extrem de ușor de pregătit și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru ea. Vei reuși să impresionezi pe toată lumea cu acest preparat, deoarece are un gust foarte bun. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de o mâncare gustoasă!
Rețetă de plăcinte de cartofi cu brânză la tigaie
Weekend-ul se apropie cu pași repezi, iar noi ți-am pregătit o rețetă de plăcinte de cartofi cu brânză la tigaie. Este un preparat pe care să-l mănânci alături de cei dragi ție.
Ingrediente:
-ulei
-brânză de vacă sau oaie (după preferințe)
-cartofi
-făină
-2 ouă
-piper
Mod de preparare:
Pentru început trebuie să dați prin răzătoarea mare cartofii și brânza. Într-un bol se pun cartofii, alături de două ouă, brânza și puțină făină. Se amestecă foarte bine, după care se lasă puțin timp așa și se adaugă piperul, dar foarte puțin, deoarece vor fi sărate de la brânză.
Se pune puțin ulei la încins într-o tigaie, după care se pun plăcintele ușor cu ajutorul unei linguri. Le puteți modela după cum doriți, deoarece forma lor nu contează atât de mult. Se prăjesc câteva minute pe o parte, după câteva minute pe cealaltă parte. Se scot pe o farfurie pe care vor fi puse câteva șervețele, pentru a trage surplusul de ulei, după care se pot consuma.
Puteți servi plăcintele alături de carne de porc, carne de pui sau chiar cu zahăr, deoarece sunt delicioase. Poftă bună!