Rețetă de prăjitură cu căpșuni și bezea. Un desert delicios pentru zilele de weekend
Publicat pe 21.05.2022 la 22:23 Actualizat pe 21.05.2022 la 22:23
Vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Ei bine, prăjitură cu căpșuni și bezea este alegerea potrivită. Iată care este cea mai simplă rețetă, de ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare. Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos și bucură-te alături de cei dragi ție de cele mai frumoase momente
- Cum se pregătește prăjitura cu căpșuni și bezea
- De ce ingrediente avem nevoie
Dacă vrei să pregătești un desert delicios, dar te-ai plictisit și îți dorești ceva nou, venim cu soluția și îți prezentăm cea mai simplă rețetă pentru o prăjitură cu căpșuni și bezea. Iată de ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare.
Ține cont cu strictețe de toți pașii de mai jos și bucură-te alături de cei dragi ție de cele mai frumoase momente, mai ales acum, în weekend. Iată cât de ușor este să prepari o prăjitură delicioasă, care nu necesită efort ori prea mult timp petrecut în bucătărie.
Rețetă de prăjitură cu căpșuni și bezea
Ingrediente pentru blat
- 270g făină
- 2 linguri de miere
- 120g unt
- 30ml lapte
- 4 galbenușuri
- un plic praf de copt
- unn praf de sare
Ingrediente pentru bezea
- 4 albușuri
- un praf de sare
- 300g căpșuni
- 200g zahăr tos
Modul de preparare
Pentru început, amestecăm într-un bol untul, praful de copt și gălbenușurile. Punem peste smântâna și zahărul, iar apoi frământăm bine aluatul.
Punem aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și nivelăm bine cu mâinile. Înțepăm aluatul cu o furculiță. Băgăm totul la cuptor preîncălzit la 200 de grade, pentru 20-25 de minute.
Într-un bol batem albușurile cu zahărul pudră. O punem peste aluatul din cuptor și o lăsăm pentru 15-20 de minute, la 150 de grade, iar apoi este gata de servit. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de prajitură cu blat de cacao și cremă. Cel mai delicios desert