Rețetă de prăjitură cu ciocolată și banane! Ai nevoie de doar 3 ingrediente și în 10 minute este gata

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 14.02.2025 la 13:31
Actualizat pe 14.02.2025 la 13:31
Din doar trei ingrediente poți să gătești o prăjitură cremoasă și delicioasă cu ciocolată și banane! Are un gust fabulos și este gata în doar câteva minute! Îți prezentăm rețeta pas cu pas, dar și cele trei ingrediente de care ai nevoie! Pe majoritatea le ai deja în casă, astfel că tot ce trebuie să faci este să te pui pe treabă!

Prăjitură delicioasă gata în doar 10 minute.
Profimedia
- Rețetă simplă de prăjitură cu banane și ciocolată
- O gătești în câteva minute
Prăjitura cu banane și ciocolată este un desert rapid, dar foarte delicios! Dacă te-ai saturat să petreci mult timp în bucătărie, aceasta este alegerea potrivită pentru a găti un desert în doar câteva minute.
Rețetă simplă de prăjitură cu banane și ciocolată
În general, pentru a găti o prăjitură delicioasă este nevoie de minim o oră petrecută în bucătărie și de multe ingrediente.
Știm că lipsa timpului este o problemă pentru majoritatea oamenilor, motiv pentru care îți prezentăm o rețetă simplă, care îți dă ocazia să te bucuri de un desert în câteva minute. Ai nevoie de doar trei ingrediente, nu are multe calorii și este recomandată și de specialiști.
Ingrediente
- 2 banane
- 2 ouă
- o cană de fulgi de ovăz
- sare, cacao și un praf de copt
Mod de preparare
Modul de preparare al acestei prăjituri de simplu. Se pun fulgii de ovăz într-o cană cu apă astfel încât să îi acopere să se lasă să se înmoaie. Se zdrobesc bananele, se adaugă cele două ouă și sarea. Se amestecă, apoi se adaugă cacao și praf de copt.
Se pregătește o tavă tapetată cu unt și se toarnă compoziția, iar mai apoi se coace timp de 35 de minute la 180 de grade. Opțional poți să topești ciocolată cu smântână și să adaugi glazura pe deasupra și se lasă răcit.
Citește și: Prăjitura care "a înnebunit" planeta. Rețeta pentru desertul pe care vei dori să îl prepari iar și iar