Rețetă de prăjitură imposibilă cu cocos. Un desert pentru un început de weekend
Publicat pe 02.04.2022 la 11:09 Actualizat pe 02.04.2022 la 11:09
Pentru un început de weekend minunat, bucură-ți papilele gustative cu acest desert de care nu te vei mai sătura. Rețeta de prăjitura imposibilp cu cocos este de-a dreptul excepțională și vei vrea să o împarți cu toți cei dragi. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a o prepara!
- Rețetă de prăjitură imposibilă cu cocos
- Un desert pentru un început de weekend
Rețeta de prăjitură imposibilă este un preparat pe care vei vrea să îl pregătești mai des, după ce îți vei da seama cât de gustos este. Un desert pe cinste pe care îl poți servit alături de persoanele dragi ție, dar și de familie. Iată care care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a-l prepara!
Ingrediente
3/4 ceașcă zahăr tos
6 linguri margarină
1/2 ceașcă făină
1 lingură esență vanilie
4 ouă
1 ceașcă nucă de cocos rasă
2 cești lapte
1/4 linguriță nucșoară
Mod de preparare
Amestecaţi bine laptele, nuca de cocos, ouăle, vanilia, făina, margarina şi zahărul într-un blender, sau într-un castron, cu mixerul pentru aluat. Ungeţi o tavă de tarte sau prăjituri cu unt sau ulei şi turnaţi aluatul de prăjitură de cocos în tavă.
Încingeţi cuptorul la 175 de grade (mediu). Presăraţi un praf de nucşoară peste prăjitură şi daţi la foc mediu circa 45 de minute.
Lăsaţi să se răcească puţin şi tăiaţi felii dreptunghiulare. După ce ați urmat acești pași extrem de simpli, desertul tău este gata și îl poți servi alături de întreaga familie și de cei dragi.
Citește și: Prăjitură rapidă cu vişine. O rețetă pe care trebuie să o încerci