Rețetă de prăjitură rapidă cu doar trei ingrediente. Un desert delicios și sănătos pentru weekend
Publicat pe 03.06.2023 la 17:10 Actualizat pe 03.06.2023 la 17:10
Este weekend, iar dacă îți dorești să-ți încânți papilele gustative cu o rețetă delicioasă și extrem de sănătoasă, dar nu ai idee ce să prepari, atunci nu-ți face probleme, pentru că îți sărim în ajutor cu o prăjitură rapidă din doar trei ingrediente. Este un desert pe care îl vei prepara repede. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și care este modul de preparare! Vei rămâne uimit de gustul pe care îl are această prăjitură, dar și de cât de simplu o poți face.
- Rețetă de prăjitură rapidă cu doar trei ingrediente
- De ce ingrediente ai nevoie
- Care este modul de preparare
Rețeta de prăjitură rapidă cu doar trei ingrediente este extrem de ușor de preparat, iar gustul ei este cu adevărat delicios. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să te bucuri de gustul pe care îl are acest desert!
Rețetă de prăjitură rapidă cu doar trei ingrediente
Această rețetă este una cu adevărat delicioasă și simplu de preparat. Dacă te-ai săturat să stai prea mult prin bucătărie, atunci află că acest preparat te va ajuta. Gustul acestui desert te va surprinde.
Ingrediente:
-60 gr de iaurt grecesc
-6 ouă
-60 gr de amidon de porumb
Mod de preparare:
Într-un bol se pune iaurtul grecesc și se amestecă foarte bine cu cele 6 ouă. Pentru a amesteca vă puteți folosi de un tel. Se adaugă făina în compoziție și se mai amestecă pentru câteva minute bune, până în momentul în care compoziția devine omogenă.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se pune aluatul în tavă. Se dă prăjitura la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 de grade Celsius pentru aproximativ 50 de minute. Se scoate din cuptor și este gata de servit. Pentru un plus de gust puteți pune peste ea miere și mai multe fructe, cum ar fi kiwi, zmeură, banane, afine și ce mai doriți. De asemena, poți mânca această prăjitură cu înghețată. Poftă bună!
Citește și: Rețeta de lapte de pasăre a lui chef Florin Dumitrescu. Desertul ideal pentru zilele de vară