Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu. Care este secretul juratului de la Chefi la cuțite
Publicat pe 08.03.2022 la 22:21 Actualizat pe 08.03.2022 la 22:21
Dacă vrei să surprinzi familia cu un preparat delicios, noi îți prezentăm rețeta de șnițele a lui chef Cătălin Scărlătescu. Iată care este secretul juratului de la Chefi la cuțite!
- Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu
- Iată care secretul juratului de la Chefi la cuțite!
Chef Cătălin Scărlătescu a gătit această rețetă pentru a câștiga amuleta în sezonul opt la Chefi la cuțite. Iată cum să prepari cel mai delicios preparat!
Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu
Ingrediente:
- Carne de pui
- unt
- smântână de gătit sau trufe
- piper sare
- ierburi aromatice
Mod de preparare:
Carnea de pui trebuie tăiată pe mărimea dorită, sub formă de șnițele. Într-un vas se pregătește un amestec de unt cât mai gras, smântână de gătit și trufe, sub formă de fulgi sau pudră. Bucățile de carne se asezonează cu sare, piper și ierburi aromatice.
Acestea se cufundă în amestecul pe bază de unt, apoi se tăvălesc prin crocantul obținut din fulgii de porumb cu miere. Fulgii de porumb trebuie zdrobiți cât mai fin. Totul se prăjește într-o baie de ulei. Poftă bună!
Citește și: Rețetă de prăjitură inel aromată. Un preparat delicios și rapid