Rețetă de ștrudel cu cremă de cacao. Desertul cu care îi vei da pe spate pe toți
Publicat pe 14.05.2023 la 07:40 Actualizat pe 14.05.2023 la 10:02
Sigur și tu vrei să îți surprinzi familia, dar și invitații cu un desert delicios și foarte rapid de preparat. Ei bine, noi îți prezentăm rețeta de ștrudel cu cremă de cacao care cu siguranță va fi pe placul tuturor. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a obține acest preparat gustos.
- Rețetă de ștrudel cu cremă de cacao
- Desertul cu care îi vei da pe spate pe toți
Astăzi este zi de weekend și, cu siguranță ai mai mult timp liber și pentru cei dragi. Astfel, alături de aceștia poți prepara o rețetă de desert perfectă pentru sezonul în care ne aflăm.
În acest fel, noi îți prezentăm rețeta de ștrudel cu cremă de cacao, un preparat delicios și ușor de realizat. Nu trebuie să fii un expert în bucătărie pentru a găti acest preparat.
Rețetă de ștrudel cu cremă de cacao
Ingrediente
- 1 pachet aluat de foietaj;
- 2 ciocolate cu lapte;
- 1 ou.
Mod de preparare
Pe lângă cele trei ingrediente menționate mai sus ai nevoie doar de răbdare. Astfel, primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a prepara această rețetă de ștrudel cu cremă de cacao este să lași aluatul la dezghețat.
Apoi, se împarte aluatul în două părți cât de cât egale. Apoi, micile bucățele de ciocolată se adaugă în mijlocul aluatului. Următorul pas este să tăiem fâșii de aproximativ 1 cm lateralele, pe care le împletim că la ștrudel.
După aceea, trebuie să ungem tava tapetată cu hârtie de copt cu ou bătut. Totul se pune la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C pentru un timp de aproximativ 20-25 de minute.
Pe lângă ciocolată, se poate folosi orice umplutură, printre care și crema de vanilie, merele, perele, vișinele sau chiar dovleacul. Strudelul poate avea în compoziția sa chiar și brânză sau, poate chiar casacaval.
CITEȘTE ȘI: Cât timp trebuie să lași gogoșile la crescut pentru a fi pufoase. Bucătarii au dezvăluit marele secret