Rețetă de supă cremă de fenicul. Cel mai delicios preparat de post
Publicat pe 09.04.2022 la 14:06 Actualizat pe 09.04.2022 la 14:06
Cu siguranță cunoști extrem de multe supe creme, dar nu ai auzit niciodată de rețeta de supă cremă de fenicul. Acest preparat conține doar cinci ingrediente și se prepară extrem de rapid. Iată de ce ai nevoie, dar și cum să o gătești!
- Rețetă de supă cremă de fenicul
- Cel mai delicios preparat de post
Rețeta de supă cremă de fenicul este foarte populară în regiunea mediteraneană. Mâncarea aceasta de post ajută digestia, te ajută să slăbești, reduce balonarea și, datorită fierului, te ajută să scapi de anemie. Această rețetă este gata în doar 40 de minute, iar gustul este foarte gustos.
Ingrediente:
-1 fenicul
-1 cartof
-1 praz
-2 bețe de țelină sau 1 țelină întreagă
-1 litru de supă de legume
Mod de preparare:
Spălați bine feniculul, prazul și țelina. Spălați cartoful și îl curățați de coajă. Legumele se taie în bucăți mai mici și se gătesc rapid. Într-o altă oală mai mare puneți legumele tăiate și supa de legume. Acoperiți oală cu capac și lăsați la foc mic pentru aproximativ 35 de minute sau până când legumele se fierb suficient. Cu ajutorul unui Blender pasați toate legumele. Gustați și adăugați sare și piper dacă este nevoie, apoi serviți cu ulei de măsline și crutoane.
Citește și: Onion bhaji, chifteluțe indiene cu ceapă. Rețeta revoluționară pe care trebuie să o încerci