Rețetă delicioasă de fursecuri din 3 ingrediente! Desert fără ouă, făină sau unt
Publicat pe 18.09.2023 la 15:34 Actualizat pe 18.09.2023 la 15:34
Vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu mai ai nicio idee? Noi „venim” în ajutorul tău cu o soluție! Cum se pregătește rețeta de fursecuri cu doar trei ingrediente. Pentru acest preparat nu ai nevoie de ouă, făină sau unt. Ingrediente și mod de preparare.
- Rețetă de fursecuri din 3 ingrediente
- Ingrediente și mod de preparare
Iată cum trebuie să procedezi, pas cu pas, dacă vrei să faci și tu această rețetă delicoasă de fursecuri la tine acasă, cu doar trei ingrediente.
Rețetă delicioasă de fursecuri din 3 ingrediente
Ingrediente
- 128 g Fulgi de ovăz
- 62 g Sos de mere îndulcit
- 128 g Unt de arahide
Modul de preparare
Pentru a pregăti această rețetă, începeți prin preîncălzi cuptorul la 350°F (177°C). Apoi, acoperiți o foaie mare de prăjituri tava.
Într-un castron mare, combinați sosul de mere și untul de arahide. Amestecați cu grijă până când ingredientele sunt bine încorporate și amestecul capătă o culoare uniformă. Adăugați ovăzul și amestecați până când este distribuit uniform în amestec. Ovăzul va îngroșa amestecul, astfel încât acesta va arăta mai degrabă ca un aluat dens decât ca un aluat tradițional pentru prăjituri. Dacă doriți să adăugați alte ingrediente, acum este momentul potrivit.
Folosiți o linguriță de 1,5 linguri pentru a scoate bucăți de aluat pentru biscuiți și așezați-le pe tava de copt pregătită, lăsând un spațiu de aproximativ 1,5 inci între fiecare biscuit.
Cu ajutorul dosului unei linguri de metal, aplatizați bucățile de aluat până devin discuri rotunde groase (cu o grosime puțin mai mică de 1/2 inch). Dacă aluatul este prea lipicios, puteți uda ușor lingura pentru a netezi suprafața biscuiților. De asemenea, rotunjiți marginile discurilor dacă este necesar. Biscuiții nu se vor extinde foarte mult în timpul coacerii, așa că dați-le forma pe care doriți să o aibă în final.
Coaceți biscuiții în cuptor timp de aproximativ 15 minute sau până când sunt gata. Lăsați-i să se răcească înainte de a-i scoate din tavă și de a-i savura. Pentru a-i păstra proaspeți, puteți depozita biscuiții într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 1-2 zile sau în frigider sau congelator pentru o perioadă mai lungă.
Citește și: Rețetă de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Preparat simplu și delicios