Rețete pentru cină: Friptură de curcan la cuptor
Publicat pe 13.02.2019 la 18:15 Actualizat pe 13.02.2019 la 18:17
O rețetă simplă, ideală pentru masa de seară. Carnea de curcan este ușoară și este destul de ușor de asociat cu diverse garnituri sau salate.
O rețetă simplă, ideală pentru masa de seară. Carnea de curcan este ușoară și este destul de ușor de asociat cu diverse garnituri sau salate.
Ingrediente friptură de curcan la cuptor
- piept de curcan
- sare
- piper
- boia
- căței usturoi
- ulei
- lămâie
Mod de preparare friptură de curcan la cuptor
Usturoiul se pisează cu sare și apoi se unge cu el partea de carne care va fi la interior. Se rulează carnea, se leagă, se presară cu sare și piper și se unge cu ulei. Se pune ruladă într-un vas de cuptor uns cu unt și apoi se toarnă un pahar cu apă amestecat cu sucul de lămâie. Se lasă la cuptor pentru o oră, stropind din când în când cu sucul din tavă.
A.C.