Rețete pentru micul-dejun: Pancakes cu ricotta și portocale
Publicat pe 11.03.2019 la 08:54 Actualizat pe 11.03.2019 la 08:59
Micul-dejun este cea mai importantă masă a zilei și, pentru a începe dimineața în forță, poți transforma totul într-o experiență culinară deosebilă.
Micul-dejun este cea mai importantă masă a zilei și, pentru a începe dimineața în forță, poți transforma totul într-o experiență culinară deosebilă.
Dacă ești fan al rețetelor dulci, pancakes sunt ideale pentru începutul de zi, iar dacă mai adaugi și niște fructe, vei avea aportul necesar de vitamine.
Ingrediente pancakes cu ricotta și portocale
- 200 grame făină
- 250 de grame de brânză ricotta
- zahăr
- ouă
- lapte
- coajă de portocale
Mod de preparare pancakes cu ricotta și portocale
Amestecă mai întâi ingredientele uscate. Adaugă apoi ouăle și laptele și când s-a format un aluat incorporați și ricotta. Ia aluatul cu o lingură și pune-l într-o tigaie încinsă foarte bine. Întoarce clătitele abia când apar la suprafață bule de aer. Poftă bună!
A.C.