REȚETA ZILEI: Budincă de porumb, rapidă și delicioasă
Publicat pe 20.01.2019 la 11:05 Actualizat pe 20.01.2019 la 12:29
Budinca este un tip de mâncare versatil, care merge și pe post de mâncare principală, de gustare, dar și de desert. De aceea, pentru astăzi, vă recomandăm o rețetă de bundincă mai inedită: una din porumb, gata în nici o oră.

Budincă de porumb
iwashyoudry.com
Budinca este un tip de mâncare versatil, care merge și pe post de mâncare principală, de gustare, dar și de desert. De aceea, pentru astăzi, vă recomandăm o rețetă de bundincă mai inedită: una din porumb, gata în nici o oră.
Ingrediente budincă de porumb:
- 240 g mămăligă
- 400 g boabe de porumb
- 400 g terci porumb
- 2 ouă mari
- 8 linguri unt nesărat, topit
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 cană smântână
- 2 căni brânză cheddar, rasă
Mod de preparare budincă de porumb:
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Spaghete cu ton și lămâie, un adevărat deliciu
Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius și unge o caserolă cu unt sau ulei.
Într-un castron mare, bate ouăle cu mămăliga, porumbul, terciul, untul și sarea.
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Orez cu conopidă, broccoli și pui
Împăturește în amestec smântâna și o cană de brânză rasă. Toarnă în caserolă și acoperă cu restul de brânză.
Coace timp de 40-45 de minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.