REȚETA ZILEI: Budincă de porumb, rapidă și delicioasă
Publicat pe 20.01.2019 la 11:05 Actualizat pe 20.01.2019 la 12:29
Budinca este un tip de mâncare versatil, care merge și pe post de mâncare principală, de gustare, dar și de desert. De aceea, pentru astăzi, vă recomandăm o rețetă de bundincă mai inedită: una din porumb, gata în nici o oră.
Budinca este un tip de mâncare versatil, care merge și pe post de mâncare principală, de gustare, dar și de desert. De aceea, pentru astăzi, vă recomandăm o rețetă de bundincă mai inedită: una din porumb, gata în nici o oră.
Ingrediente budincă de porumb:
- 240 g mămăligă
- 400 g boabe de porumb
- 400 g terci porumb
- 2 ouă mari
- 8 linguri unt nesărat, topit
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 cană smântână
- 2 căni brânză cheddar, rasă
Mod de preparare budincă de porumb:
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Spaghete cu ton și lămâie, un adevărat deliciu
Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius și unge o caserolă cu unt sau ulei.
Într-un castron mare, bate ouăle cu mămăliga, porumbul, terciul, untul și sarea.
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Orez cu conopidă, broccoli și pui
Împăturește în amestec smântâna și o cană de brânză rasă. Toarnă în caserolă și acoperă cu restul de brânză.
Coace timp de 40-45 de minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.