REȚETA ZILEI: Orez cu conopidă, broccoli și pui
Publicat pe 16.01.2019 la 08:50 Actualizat pe 16.01.2019 la 09:50
Dacă ai rămas în pană de idei pentru prânz sau cină sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, avem recomandarea perfectă. Această rețetă este delicioasă, rapidă și, extrem de important, taman bună pentru diete!
Dacă ai rămas în pană de idei pentru prânz sau cină sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, avem recomandarea perfectă. Această rețetă este delicioasă, rapidă și, extrem de important, taman bună pentru diete!
Ingrediente orez cu broccoli, conopidă și pui:
- 500 g piept de pui, tăiat în cubulețe
- 1 ceapă tocată
- 400 g conopidă, trecută prin blender pentru a fi mărunțită
- 400 g broccoli
- 2 căței de usturoi, tocați
- 110 g zeamă supă de pui
- 60 g cremă de brânză
- 1 cană brânză cheddar rasă
- 1 lingură paprika
- 1 linguriță coriandru măcinat
- sare și piper
Mod de preparare orez cu broccoli, conopidă și pui:
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Ciuperci umplute cu ouă de prepeliță, delicioase și ușor de preparat
Încălzește o tigaie și sotează puiul, ceapa, usturoiul, paprika, coriandrul și sarea și piperul, cu puțin ulei, până se face puiul.
Adaugă conopida, broccoli și zeama de pui și gătește timp de 5-10 minute, până broccoliul ajunge la consistența dorită.
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Supă "ca la mama", cu vită și tăiței
Adaugă crema de brânză și amestecă până se combină totul. Acoperă cu brânza rasă și trece sub un broiler până se topește brânza deasupra. Dacă nu ai funcție de broiler, acoperă tigaia cu un capac și lasă câteva minute, până se topește.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.