REȚETA ZILEI: Burgeri cu pui și bacon la cuptor, pentru un început de săptămână perfect
Publicat pe 19.11.2018 la 16:08 Actualizat pe 19.11.2018 la 16:10
A început o nouă săptămână, vremea nu este prea prietenoasă, dar statul în bucătărie poate deveni o plăcere! Pentru o masă delicioasă și pentru aprecierea tuturor membrilor familiei, burgerii cu pui și bacon la cuptor sunt alegerea perfectă. Nu ai nevoie de multe îngrediente, iar totul se prepară repede și ușor.
A început o nouă săptămână, vremea nu este prea prietenoasă, dar statul în bucătărie poate deveni o plăcere! Pentru o masă delicioasă și pentru aprecierea tuturor membrilor familiei, burgerii cu pui și bacon la cuptor sunt alegerea perfectă. Nu ai nevoie de multe îngrediente, iar totul se prepară repede și ușor.
Ingrediente burgeri cu pui și bacon:
- 6 chifle
- 150 g mozzarella/cașcaval
- 400 g pui fript
- 200 g bacon
- 150 ml sos barbeque
- 2 fire de ceapă tocate mărunt
- 2 linguri de unt
Mod de preparare burgeri cu pui și bacon:
Taie chiflele jumătăți și așează-le într-o tavă de cuptor. Deasupra lor pune câte o felie de cașcaval sau mozzarella. Separat, combină puiul fript mărunțit cu sosul barbeque, ceapa verde tocată mărunt și baconul fâșii tras puțin la tigaie. Așează câte 1-2 linguri de compoziție peste chiflă, deasupra pune o altă felie de cașcaval și cealaltă jumătate a chiflelor. Aplatizează chiflele și dă burgerii la cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.O.