REȚETA ZILEI: Cârnăciori în aluat. Un deliciu clasic și rapid!
Publicat pe 03.01.2019 la 09:23 Actualizat pe 03.01.2019 la 09:50
O rețetă clasică și universală, celebrii „pigs în a blanket” sunt aperitivul ideal. Cârnăciorii în aluat merg la orice ocazie, chiar și la un răsfăț de unul singur. Cu doar două ingrediente, iată cum poți savura o gustare de toate zilele!
O rețetă clasică și universală, celebrii „pigs în a blanket” sunt aperitivul ideal. Cârnăciorii în aluat merg la orice ocazie, chiar și la un răsfăț de unul singur. Cu doar două ingrediente, iată cum poți savura o gustare de toate zilele!
Ingrediente cârnăciori în aluat:
- 400 g mici cârnăciori
- 2 pachete aluat foietaj
Mod de preparare cârnăciori în aluat:
Încălzește cuptorul la 190 de grade. Apoi, desfă cele două pachete de aluat foietaj și taie fâșii cam de două degete. Taie suficiente cât să poți acoperi toți cârnăciorii.
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Carne de vită caramelizată, unul dintre cele mai delicioase preparate asiatice
Înfășoară fiecare cârnăcior în câte o fâșie de aluat. „Ciupește” la margine pentru a sigila aluatul, apoi amplasează cârnăciorii în aluat pe o tavă.
Coace timp de 12-14 minute sau până devin auriu-maronii.
CITEȘTE ȘI REŢETA ZILEI: Pastă de avocado, un aperitiv delicios şi super rapid!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.