REȚETA ZILEI: Cartofi dulci la cuptor, cu usturoi și rozmarin
Publicat pe 05.12.2018 la 08:35 Actualizat pe 05.12.2018 la 08:37
Pentru iubitorii de cartofi dulci, avem o rețetă delicioasă, care se prepară repede și pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente, ce nu te vor face să scoți din portofel o sumă mare.
Pentru iubitorii de cartofi dulci, avem o rețetă delicioasă, care se prepară repede și pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente, ce nu te vor face să scoți din portofel o sumă mare.
Reteța de cartofi dulci la cuptor cu rozmarin și usturoi este una delicioasă, extrem de ușor de preparat și pe gustul oricui. Îi poți servi ca atare sau ca și garnitură, totul depinde de gusturile tale. Iată despre ce este vorba!
Ingrediente:
900 g Cartofi dulci
6 căței Usturoi
2 linguri Rozmarin proaspat
4 linguri ulei de măsline
sare, piper
Mod de preparare:
Preîncalzeste cuptorul la 190°C.
Toacă usturoiul și jumătate din rozmarin și pune-le deoparte, într-o lingură de ulei de măsline, pentru a le folosi ulterior.
Amestecă cartofii tăiați cu ulei de măsline, jumătate din rozmarin, sare și piper și coace-i timp de 20 de minute, întorcăndu-i ocazional pentru a obține un exterior crocant.
Adaugă apoi usturoiul și restul de rozmarin și lasă-i în continuare la copt, cca. 15 minute, până ce cartofii devin moi la interior.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.D.