REȚETA ZILEI: Chifteluțe de pui cu dovlecel, gata în doar 10 de minute!
Publicat pe 13.11.2018 la 09:52 Actualizat pe 13.11.2018 la 11:28
Chifteluțele sunt o rețetă la îndemâna oricui! Ușor de preparat, cu multă varietate, sunt unul dintre preparatele preferate ale românilor. De aceea, noi recomandăm o altfel de versiune, mai ușoară stomacului: chifteluțe de pui cu dovlecel.
Chifteluțele sunt o rețetă la îndemâna oricui! Ușor de preparat, cu multă varietate, sunt unul dintre preparatele preferate ale românilor. De aceea, noi recomandăm o altfel de versiune, mai ușoară stomacului: chifteluțe de pui cu dovlecel.
Ingrediente chifteluțe de pui cu dovlecel:
- 4 piepți de pui
- 2 căni dovlecel tocat
- 1 ou
- 2 căței de usturoi
- 1 lingură oregano uscat
- 1/2 linguriță semințe țelină
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 linguriță piper negru
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Piept de curcan cu mazăre dulce, un prânz delicios, cu bani puțini
Mod de preparare chifteluțe de pui cu dovelcel:
Încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Adaugă toate ingredientele într-un procesor de mâncare, până totul este omogen. Modelează amestecul în mingiuțe mici. Încălzește o tigaie și gătește chifteluțele în puțin ulei, timp de 1-2 minute până devin ușor aurii.
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Orez mexican, o garnitură ca la restaurant!
Mută chifteluțele pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și gătește în cuptor timp de 10 minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.