REȚETA ZILEI: Orez mexican, o garnitură ca la restaurant!
Publicat pe 12.11.2018 la 09:11 Actualizat pe 12.11.2018 la 10:22
Cauți să faci o garnitură gustoasă și ușor de preparat? Orezul mexican este o alternativă inedită pentru cei care doresc să facă o pauză de la mâncărurile pe care le încearcă de obicei.
Cauți să faci o garnitură gustoasă și ușor de preparat? Orezul mexican este o alternativă inedită pentru cei care doresc să facă o pauză de la mâncărurile pe care le încearcă de obicei.
Ingrediente orez mexican:
- 2 linguri ulei de măsline sau vegetal
- 250 g orez cu bob lung
- 500 g zeamă de supă de pui
- 1 cutie mică de suc de roșii
- sare și piper
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Piept de curcan cu mazăre dulce, un prânz delicios, cu bani puțini
Mod de preparare orez mexican:
Încălzește uleiul într-o tigaie. Adaugă orezul și amestecă până acesta se maronește ușor. Adaugă zeama de supă, sucul de roșii și sare și piper. Amestecă bine, apoi dă la foc mic și acoperă cu un capac.
CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Pui chutney cu mango, pentru un prânz pe gustul tuturor
Gătește timp de 20 de minute, până când tot lichidul este absorbit. Oprește apoi căldura și lasă orezul să „stea” timp de aproximativ 15 minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.