REȚETA ZILEI: Pui chutney cu mango, pentru un prânz pe gustul tuturor
Publicat pe 06.11.2018 la 08:20 Actualizat pe 06.11.2018 la 08:23
Dacă a venit ziua în care ai rămas fără inspirație pentru a pregăti masa de prânz, este timpul să arunci o privire pe rețeta noastră de astăzi. Este vorba despre pui chutney cu mango, iar dacă îți pare complicat de făcut, ar fi cazul să te răzgândești imediat!
Dacă a venit ziua în care ai rămas fără inspirație pentru a pregăti masa de prânz, este timpul să arunci o privire pe rețeta noastră de astăzi. Este vorba despre pui chutney cu mango, iar dacă îți pare complicat de făcut, ar fi cazul să te răzgândești imediat!
Puiul chutney cu mango este extrem de ușor de preparat, iar pentru asta ai nevoie de puține ingrediente, care nu costă deloc o avere. Rețeta este una delicioasă și sigur va fi pe placul tuturor!
Ingrediente:
- 500 grame piept de pui
- 300 grame de mango chutney
- o ceapa mică/ medie, tocată
- o lingură pudră de curry
- 3 mere medii fără coajă, tăiate felii
- 3 linguri de ulei
- sare, piper
Mod de preparare:
Stropește pieptul de pui cu puțin ulei, condimentează-l cu sare și piper și introdu-l pe o tavă în cuptorul preîncălzit. Lasă-l în cuptor până se rumenește. Când este gata tăie-l felii și așază-l pe farfurie.
Călește ceapa cu o lingură de ulei până devine aurie. Adaugă pudră de curry și merele și lasă-le pe foc aproximativ 5 minute. Adaugă apoi mango chutney, amestecă, și mai lasă pe foc alte aproximativ 5 minute. La final așază totul pe farfurii, alături de feliile de piept de pui.
Se poate servi cu garnitură de broccoli.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.D.