REȚETA ZILEI: Pui cu ananas la tigaie, pentru cina unei duminici perfecte
Publicat pe 04.11.2018 la 08:45 Actualizat pe 04.11.2018 la 09:37
Dacă te-ai săturat de mesele banale în zilele de duminică, soluția pentru problema ta este puiul cu ananas la tigaie. Este o rețetă inspirată din pizza hawaiiană. La final, îți vei încânta simțurile cu pui crocant și sos dulce, una dintre cele mai controversate, dar și cele mai delicioase combinații!
Dacă te-ai săturat de mesele banale în zilele de duminică, soluția pentru problema ta este puiul cu ananas la tigaie. Este o rețetă inspirată din pizza hawaiiană. La final, îți vei încânta simțurile cu pui crocant și sos dulce, una dintre cele mai controversate, dar și cele mai delicioase combinații!
Ingrediente pui cu ananas la tigaie:
- 2 bucăți piept de pui
- 3 căței de usturoi
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 1 conservă 400 grame ananas
- sare
- piper
Ingrediente pentru sos:
- 2 linguri amidon
- 2 linguri sos de soia
- sucul din conserva de ananas
Mod de preparare pui cu ananas la tigaie:
Combină sosul de soia cu sucul de ananas și amidonul și lasă-le deoparte. Taie pieptul de pui în cubulețe și combină bucățelele de pui cu oul bătut. Trece cubulețele prin făină, apoi prăjește-le în ulei încins și scoate-le pe servețele de hartie. Sotează legumele și ananasul, tăiate mare într-o altă tigaie, cu două linguri de ulei. Întoarce legumele timp de 5 minute, apoi adaugă puiul și toarnă sosul de ananas. Continuă să amesteci până ce sosul se îngroașă și poți presăra puțină ceapa verde deasupra. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.O.