REȚETA ZILEI: Chifteluțe delicioase umplute cu orez și cașcaval
Publicat pe 03.11.2018 la 09:00 Actualizat pe 03.11.2018 la 09:03
Sunt delicioase, ușor de făcut și le poți face chiar și dintr-o porție de pilaf rămas de la masa anterioară. Chifteluțele cu orez și cașcaval au un gust inedit, mai special decât orice alt fel de chifteluțe, datorită combinației cu orez și cașcaval, aliment care ți se va topi în gură! În plus, le poți servi în această sâmbătă, cu orice altceva îți dorești!
Sunt delicioase, ușor de făcut și le poți face chiar și dintr-o porție de pilaf rămas de la masa anterioară. Chifteluțele cu orez și cașcaval au un gust inedit, mai special decât orice alt fel de chifteluțe, datorită combinației cu orez și cașcaval, aliment care ți se va topi în gură! În plus, le poți servi în această sâmbătă, cu orice altceva îți dorești!
Ingrediente chifteluțe cu orez și cașcaval:
- 350 grame orez fiert
- 230 grame cașcaval
- 3 ouă
- cubulețe de mozzarella
- pesmet
- sos marinara
Mod de preparare chifteluțe cu orez și cașcaval:
Amestecă într-un recipient orezul, cașcavalul și un ou, până la omogenizare. Formează biluțele cât mai rotunde, aplatizează-le și presează în ele un cubuleț de mozzarella, apoi formează din nou biluțe, astfel încât mozzarella să rămână în centru. Bate cele două ouă rămase, apoi trece chifteluțele de orez prin ou, prin pesmet și prăjeste-le în baie de ulei. Acum tot e gata! Le poți servi cu sosul marinara, pentru o gustare cu adevărat delicioasă!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.O.