REȚETA ZILEI: Ciuperci cu umplutură vegetariană
Publicat pe 18.09.2018 la 10:08 Actualizat pe 18.09.2018 la 10:41
Pentru ziua de astăzi, vă recomandăm o rețetă foarte ușoară, atât din punct de vedere al preparării sale, cât și din punct de vedere al efectului asupra organismului. Este o masă la finalul căreia vă veți simți sătuli, dar deloc îngreunați.
Pentru ziua de astăzi, vă recomandăm o rețetă foarte ușoară, atât din punct de vedere al preparării sale, cât și din punct de vedere al efectului asupra organismului. Este o masă la finalul căreia vă veți simți sătuli, dar deloc îngreunați.
Ingrediente ciuperci cu umplutură vegetariană:
- 450 g ciuperci de mărime mare
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/4 cană ceapă dulce, tocată mărunt
- 1/4 cană ardei gras roșu, tocat mărunt
- 280 g spanac congelat, dezghețat și bine scurs
- 2 1/2 felii pâine integrală, făcută firmituri
- 1 linguriță condiment cajun
- sare și piper
- 1/4 cană parmezan proaspăt ras
Mod de preparare ciuperci cu umplutură vegetariană:
Curăță ciupercile și scoate codițele, pe care apoi le toci mărunt. Întoarce cupele de ciuperci și așază-le într-un vas, condimenând cu sare și piper.
- CITEȘTE ȘI REŢETA ZILEI: Rulouri asiatice cu pui
Încălzește ulei într-o cratiță mare, la foc mediu-mare. Gătește codițele tocate de ciperci, ceapa, ardeiul și spanacul, timp de 5 minute. Ia cratița de pe foc și adaugă firmiturile și condimentul de cajun și parmezanul. Amestecă bine.
Umple fiecare cupă de ciupercă cu aproximativ 2 linguri de amestec. Mai adaugă parmezan deasupra, dacă dorești. Acoperă vasul cu hârtie de aluminiu și dă 15-20 minute la cuptor.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.