REȚETA ZILEI: Ciuperci cu umplutură vegetariană

+3 click pentru
galerie

Ciuperci cu umplutură vegetariană © reneeskitchenadventures.com

Pentru ziua de astăzi, vă recomandăm o rețetă foarte ușoară, atât din punct de vedere al preparării sale, cât și din punct de vedere al efectului asupra organismului. Este o masă la finalul căreia vă veți simți sătuli, dar deloc îngreunați.

Ingrediente ciuperci cu umplutură vegetariană:

  • 450 g ciuperci de mărime mare
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/4 cană ceapă dulce, tocată mărunt
  • 1/4 cană ardei gras roșu, tocat mărunt
  • 280 g spanac congelat, dezghețat și bine scurs
  • 2 1/2 felii pâine integrală, făcută firmituri
  • 1 linguriță condiment cajun
  • sare și piper
  • 1/4 cană parmezan proaspăt ras

Mod de preparare ciuperci cu umplutură vegetariană:

Curăță ciupercile și scoate codițele, pe care apoi le toci mărunt. Întoarce cupele de ciuperci și așază-le într-un vas, condimenând cu sare și piper.

Încălzește ulei într-o cratiță mare, la foc mediu-mare. Gătește codițele tocate de ciperci, ceapa, ardeiul și spanacul, timp de 5 minute. Ia cratița de pe foc și adaugă firmiturile și condimentul de cajun și parmezanul. Amestecă bine.

Umple fiecare cupă de ciupercă cu aproximativ 2 linguri de amestec. Mai adaugă parmezan deasupra, dacă dorești. Acoperă vasul cu hârtie de aluminiu și dă 15-20 minute la cuptor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro