REȚETA ZILEI: Covrigei pufoși cu sos de brânză
Publicat pe 07.10.2018 la 13:10 Actualizat pe 07.10.2018 la 13:15
Acești covrigei arată ca niște mini pateuri, însă sunt mult mai ușor de făcut. Reprezintă un antreu pentru o cină cu mulți inviați, sunt spornici și vei vedea că se vor mânca la fel de repede precum au fost preparați.
Acești covrigei arată ca niște mini pateuri, însă sunt mult mai ușor de făcut. Reprezintă un antreu pentru o cină cu mulți inviați, sunt spornici și vei vedea că se vor mânca la fel de repede precum au fost preparați.
Ingrediente pentru covrigei pufoși cu sos de brânză
- o cană de făină
- o linguriță sare
- o linguriță zahăr
- drojdie
- apa caldă
- patru linguri de ulei
- două lingurițe de praf de copt
- unt
- lapte
- brânză cheddar
Mod de preparare covrigei pufoși cu sos de brânză
Amestecă aluatul într-un bol în care ai pus sarea, zahărul, apa caldă și drojdia. Lasă-l o oră la dospit. Setează temperatura cuptorului la 180 de grade și rulează aluatul sub formă de bețe mai groase, pe care să le tai apoi în cubulețe. Pune fiecare cubuleț pe o tavă și adaugă puțină sare. Într-o oală amestecă laptele și brânza cheddar pentru a obține sosul pe care să-l adaugi pe fiecare covrigel. Poftă bună!
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.