REȚETA ZILEI: Creveți la tigaie cu usturoi și ceapă verde. Simplu și delicios
Publicat pe 06.10.2018 la 14:23 Actualizat pe 06.10.2018 la 14:26
Pentru iubitorii de preparate de fructe de mare, această rețetă este perfectă pentru o seară de weekend. Ușor de realizat, doar cu câteva ingredintele, este ideală pentru o masă în familie.
Pentru iubitorii de preparate de fructe de mare, această rețetă este perfectă pentru o seară de weekend. Ușor de realizat, doar cu câteva ingredintele, este ideală pentru o masă în familie.
Ingrediente pentru creveți la tigaie cu usturoi și ceapă verde
- creveți decorticați
- unt
- usturoi
- două linguri de sos de soia
- o linguriță de zahăr
- piper
- sare
- ceapă verde
- lămâie
- ulei de măsline
Mod de preparare creveți la tigaie cu usturoi și ceapă verde
În tigaia încinsă pune puțin unt cu sare și piper și o lingură de ulei de măsline. Lasă să se rumenească puțin, apoi pune usturoiul, soia, zahărul și câțiva stropi de lămâie. Lasă pe foc timp de 10-12 minute, în timp ce întorci creveții, apoi adaugă și ceapa verde și încă un strop de lămâie. Poftă bună!
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.