REȚETA ZILEI de weekend: Plăcintă cu mere și cartofi dulci, presărată cu nuci
Publicat pe 19.05.2018 la 16:41 Actualizat pe 19.05.2018 la 16:46
Clasica plăcintă cu mere poate fi reinventată în nenumărate moduri, mai ales dacă ești inventiv și ai la îndemână ingrediente mai exotice.
Clasica plăcintă cu mere poate fi reinventată în nenumărate moduri, mai ales dacă ești inventiv și ai la îndemână ingrediente mai exotice.
Ai nevoie de:
- un cartof dulce
- două mere
- o lingură cu ulei de cocos
- sare
- o linguriță cu scorțișoară
- o cană lapte de cocos
- o cană de stafide
- 100 de grame de nuci sau nuci Pecan
- un ou
Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 180 de grade și apucă-te să razi cartoful și merele. Într-un bol amestecă sarea, oul, laptele, scorțișoara și stafidele. Într-o tigaie călește merele și cartoful în uleiul de cocos și adaugă apoi amestecul de condimente și lapte. Lasă 5 minute pe foc și apoi adaugă tot amestecul în cuptor pentru 10-15 minute. La final, presară nucile tocate. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.