REȚETA zilei: Pui cu sos hawaiian, lămâie și pătrunjel
Publicat pe 16.06.2018 la 15:35 Actualizat pe 17.06.2018 la 15:55
Puiul este în general o carne care se poate pregăti în fel și chip și dacă ai chef să fii inventiv în bucătărie, în zilele libere, poți încerca această rețetă fresh.
Puiul este în general o carne care se poate pregăti în fel și chip și dacă ai chef să fii inventiv în bucătărie, în zilele libere, poți încerca această rețetă fresh.
Copănelele de pui la cuptor se fac ușor, iar singurul care face diferențe între preparate este, bineînțeles, sosul, care în cazul acestei rețete este mai exotic.
Ingrediente pentru pui cu sos hawaiian, lămâie și pătrunjel:
- 8-9 copănele
- sos barbeque ( cumpărat din magazin)
- o cană de suc de ananas
- o lingură de miere
- o jumătate de lămâie
- pătrunjel tocat
Mod de preparare - pui cu sos hawaiian, lămâie și pătrunjel
Copănelele de pui se curăță înainte. Din toate ingrediente se face o marinată, la blender sau într-un castron, în care puiul trebuie să stea timp de 30 de minute. După ce puiul se frăgezește și pătrund aromele, se așează pe o tavă în care se se pune puțin ulei de măsline și se bagă la cuptor, la 180 de grade, timp de 30-35 de minute. Pentru servit, se presară puțină zeamă de lămâie și se adaugă pătrunjel, pentru decor. Poftă bună!
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.