REȚETA ZILEI: Negrese red velvet cu amestec de cheesecake. Un altfel de desert!
Publicat pe 27.05.2018 la 10:37 Actualizat pe 27.05.2018 la 18:57
Negresele sunt un tip de desert îndrăgit practic de toată lumea. Însă, pentru cei care s-au săturat de rețeta clasică, există această alternativă, care este pe atât de apetisantă cât arată senzațional!
Negresele sunt un tip de desert îndrăgit practic de toată lumea. Însă, pentru cei care s-au săturat de rețeta clasică, există această alternativă, care este pe atât de apetisantă cât arată senzațional!
Negresele cheesecake în stil red velvet sunt un răsfăț al papilelor gustative, care merită împărțite cu cei dragi.
Ingrediente negrese cheesecake în stil red velvet:
Pentru negresele red velvet
- 112 g unt nesărat
- 207 g zahăr
- 1 linguriță esență vanilie
- 1 linguriță oțet alb
- 2 ouă
- 1 1/2 lingură colorant alimentar roșu
- 2 linguri pudră cacao
- 100 g făină
- 1 vârf de sare
Amestec cheesecake
- 226 g cremă de brânză, la temperatura camerei
- 104 g zahăr
- 1 albuș ou
- 1/2 linguriță esență vanilie
Mod de preparare negrese red velvet cu amestec cheesecake:
Încălzește cuptorul la 176 grade Celsius și așează hârtie de copt într-o tavă pătrată. Topește untul, apoi amestecă într-un castron cu zahărul. Adaugă esența de vanilie, oțetul, ouăle și colorantul. Într-un alt castron, amestecă ingredientele uscate. Combină amestecul uscat și cel ud. În alt castron, amestecă cu un mixer brânza și zahărul. Adaugă albușul și esența de vanilie.
Adaugă trei sferturi din aluatul de negresă în tavă, apoi adaugă linguri din amestecul de cheesecake deasupra, folosind o scobitoare pentru a crea modele în stratul de negresă. Tot cu o lingură, adaugă aluatul de negresă rămas și modelează cu o scobitoare. Coace timp de 25-30 minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.