REȚETA ZILEI: Prăjitură cu mousse de jeleu! Rapid, cu doar 5 ingrediente
Publicat pe 21.05.2018 la 16:54 Actualizat pe 21.05.2018 la 17:22
Pentru un desert accesibil oricui, care necesită foarte puține ingrediente, recomandăm prăjitura cu mousse de jeleu. Nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, dar această prăjitură este și foarte ușor de „adaptat”, astfel încât să îți lași amprenta personală.
Pentru un desert accesibil oricui, care necesită foarte puține ingrediente, recomandăm prăjitura cu mousse de jeleu. Nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, dar această prăjitură este și foarte ușor de „adaptat”, astfel încât să îți lași amprenta personală.
Ingrediente prăjitură cu mousse de jeleu:
- 85 g de jeleu, orice aromă
- 1 cană apă fierbinte
- 226 g cremă de brânză
- 226 g frișcă
- 24 biscuiți de graham
- fructe pentru decorat
Mod de preparare prăjitură cu mousse de jeleu:
Toarnă apa fierbinte într-un castron, adaugă jeleul, apoi amestecă până acesta s-a dizolvat. Într-un alt castron, bate brânza cu un mixer electric până devine pufoasă și ușoară. Adaugă încet mixtura de jeleu și bate până nu mai există ridicături. Așteaptă ca jeleul să se răcească, apoi adaugă frișca.
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, amplasează biscuiții pentru a forma un strat. Acoperă cu 1/3 din mousse-ul de jeleu și continuă până când ai trei straturi de biscuiți și trei de mousse. Dă la frigider pentru cel puțin două ore.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.