REȚETA ZILEI: Piept de pui la cuptor, umplut cu avocado. Un aliat al sănătății și siluetei
Publicat pe 13.05.2018 la 12:08 Actualizat pe 13.05.2018 la 14:43
O rețetă simplă, delicioasă și sănătoasă. Ce să vrei mai mult de la mâncarea ta? Pentru ziua de astăzi, recomandăm un adevărat aliat al siluetei, pe care îl poți prepara în mai puțin de 30 de minute.
O rețetă simplă, delicioasă și sănătoasă. Ce să vrei mai mult de la mâncarea ta? Pentru ziua de astăzi, recomandăm un adevărat aliat al siluetei, pe care îl poți prepara în mai puțin de 30 de minute.
Pieptul de pui este condimentat îndeajuns pentru gust, iar avocadoul oferă un plus de sănătate, fiind o porție de grăsimi necesare corpului.
Ingrediente piept de pui umplut cu avocado:
- 4 bucăți mari de piept de pui
- Amestec de condimente (1 linguriță sare, 1 linguriță piper negru, 1/2 linguriță pudră usturoi, 1/2 linguriță pudră ceapă, 1/2 linguriță pătrunjel uscat, 1 linguriță coajă rasă de lămâie)
- 1 avocado mare, tocat în cuburi
- 1/4 cană roșii uscate, în ulei, uscate și tocate
- 2 linguri coriandru mărunțit
- 1-2 linguri ulei de măsline extra virgin
Mod de preparare piept de pui umplut cu avocado:
Încălzește cuptorul. Taie un „buzunar” pe marginea fiecărui piept de pui. Acoperă ambele părți cu amestecul de condimente. Într-un castron mic, amestecă avocadoul, roșiile, coriandrul și sarea. Împarte umplutura între fiecare bucată de piept de pui, apoi închide buzunărașele cu scobitori. Într-o tigaie pusă pe foc mediu, toarnă uleiul de măsline și rumenește puiul pe ambele părți, timp de 3 minute. Acoperă tigaia cu foaie de aluminiu și dă la cuptor timp de 15-17 minute.
- CITEȘTE ȘI REȚETA ZILEI: Omletă delicioasă cu avocado și bacon, soluția ideală dacă vrei să slăbești
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.